• El projecte es desenvolupa en un grup de set edificis històrics que conformen tota una illa del centre de Madrid
ep proyecto canalejasmadridgrupo villar mirohl
OHL

El Grup Villar Mir ha tancat la venda del 50% del Projecte Canalejas, el complex d'habitatges, hotels i botigues de luxe que promou en un conjunt d'edificis històrics del centre de Madrid, a l'empresari israelià Mark Scheinberg, fundador de la signatura de pòquer online 'Poker Stars', per 225 milions d'euros, segons ha informat aquest dilluns OHL a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 0,34€
  • 4,45%

La corporació de Juan Miguel Villar Mir desenvolupa aquest projecte juntament amb la seva constructora cotitzada OHL. Tots dos han venut part de les seves respectives participacions en funció del percentatge que controlen i dins del pla de venda d'actius que tenen en marxa per retallar deute.

En concret, el Grup Villar Mir ha venut un 32,5%, amb el que ha reduït des del 65% fins al 32,5% la seva participació en el projecte. Per la seva banda, OHL ha venut un altre 17,5%, amb el que disminueix el seu percentatge des del 35% fins al 17,5%.

OHL ha informat aquest dilluns que ingressarà 78,75 milions d'euros per la venda de la seva participació en el Complex, dels quals ja ha rebut 73,5 milions d'euros i queda pendent un pagament ajornat de 5,25 milions d'euros. La companyia ha explicat que aquesta quantitat pendent la cobrarà en dos pagaments: un al desembre d'aquest any per un import d'1,75 milions d'euros, i un altre de 3,5 milions d'euros que percebrà quan comenci l’operació del projecte.

OHL ha informat aquest dilluns que ingressarà 78,75 milions d'euros per la venda de la seva participació en el Complex

El Grup Villar Mir i OHL, que han obtingut una plusvàlua total de 82,85 milions d'euros per aquesta operació, mantindran el control a la gestió del projecte fins a la seva obertura, prevista per als principis de 2019.

Canalejas es desenvolupa en un grup de set edificis històrics que conformen tota una illa del centre de Madrid, al costat de la Porta del Sol, que Villar Mir va comprar al Santander al desembre del 2012 i que sumen 50.000 metres quadrats de superfície.

El projecte consisteix a rehabilitar els immobles, respectar el seu valor arquitectònic i artístic, perquè alberguin 22 habitatges de luxe i un hotel de cinc estrelles ja compromès amb la cadena Four Seasons, que desembarcarà així a Espanya. També comptarà amb un centre comercial de 16.000 metres quadrats i un pàrquing subterrani.

Noticias relacionadas

contador