• Aquest acord té "unes condicions econòmiques avantatjoses, tant en tipus d'interès com en el termini de venciment", indica la companyia

Vidrala ha signat un contracte de finançament amb el Banc Europeu d'Inversions (BEI) per un import màxim de 45 milions d'euros. La companyia dedicada a la fabricació i venda d'envasos de vidre per a la indústria alimentària ha anunciat d'aquest fet a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 98,90€
  • -0,20%

Segons ha anunciat al seu comunicat, aquest finançament anirà destinada a la remodelació de la factoria de Vidrala a Itàlia, amb l'objectiu de convertir-la en una "smart glass factory" abans de finals del 2018 mitjançant la incorporació de les més avançades innovacions en fabricació de vidre.

"El Contracte de Finançament BEI conté els termes i condicions habituals en aquest tipus de contractes, reflectint unes condicions econòmiques avantatjoses, tant en tipus d'interès com en el termini de venciment del finançament", explica la companyia. Aquest contracte, ha precisat la companyia, ha estat possible gràcies al suport del Fons d'Inversions Estratègiques per a Europa de la Comissió Europea.

Noticias relacionadas

contador