vidrala680

Vidrala va obtenir un resultat net de 55,2 milions d'euros en els sis primers mesos de l'any, la qual cosa suposa un increment del 22,2% respecte al mateix període de l'exercici precedent.

  • 100,60€
  • 2,13%

El resultat abans d'impostos de Vidrala va aconseguir els 69,7 milions d'euros entre gener i juny, enfront dels 56,1 milions del mateix període de 2017.

Vidrala va registrar fins a juny un resultat brut d'explotació (Ebitda) de 119,2 milions d'euros, un 24,1% més que en el mateix període de 2017, mentre que el resultat net d'explotació (Ebit) va avançar un 23,5%, fins als 73,1 milions d'euros.

La xifra de vendes registrada pel fabricant de vidre va superar els 480 milions d'euros en el primer semestre, la qual cosa representa un increment del 20% sobre les vendes reportades l'any anterior.

La companyia ha explicat que aquestes xifres reflecteixen la contribució de Santos Barosa, societat portuguesa que va comprar en l'últim trimestre de 2017 i els resultats del qual es consoliden en els seus comptes des de l'1 d'octubre de l'any passat. En perímetre comparable i divisa constant, les vendes de Vidrala van mostrar fins a juny un creixement del 3,4%.

A tancament del primer semestre, Vidrala comptava amb un deute net de 477,8 milions d'euros, per sobre dels 298,8 milions d'euros d'un any abans, com a conseqüència de l'adquisició de Santos Barosa.

L'empresa preveu consolidar aquest any el ritme de creixement dels beneficis. En tot cas, subratlla que les directrius a llarg termini "es mantindran intactes" i s'orientaran cap al client, el cost, la caixa i l'estructura de capital.

contador