• El creixement del negoci respecte a juny de 2015 va ser del 24%, sense comptabilitzar extraordinaris
  • D'altra banda, els resultats del semestre incorporen per primera vegada les migracions dels plans de pensions de Barclays
vidacaixa

La companyia d'assegurances VidaCaixa ha incrementat el seu benefici net un 66% respecte al mateix període de l'any precedent durant els sis primers mesos de l'any, fins a 241,9 milions d'euros, segons ha informat aques

"Aquest notable increment es deu principalment al bon comportament de les carteres d'estalvi i risc, especialment del segment individual, a més de beneficis extraordinaris de la gestió activa d'inversions", ha explicat l'asseguradora. Sense comptabilitzar extraordinaris, el creixement del negoci respecte a juny de 2015 va ser del 24%, segons Europa Press.

Llegiu també: CaixaBank guanya 638 milions fins a juny, un 9,9% menys que el 2015

Sense comptabilitzar extraordinaris, el creixement del negoci respecte a juny de 2015 va ser del 24%

D'altra banda, els resultats del semestre incorporen per primera vegada les migracions dels plans de pensions de Barclays Bank després de la formalització de l'adquisició que, encara que no tenen efecte sobre el benefici, passen a formar part del volum de recursos gestionats per la companyia .

A tancament de juny, la companyia va gestionar un volum total de recursos 63.648 milions d'euros, un 11,5% més que el 2015. Durant aquests sis primers mesos de l'any, VidaCaixa va comercialitzar un total de 5.810,3 milions d'euros en primes i aportacions, una xifra que suposa un increment del 66% en relació a 2015.

La companyia ha atribuït aquest creixement al negoci d'estalvi (plans de pensions i assegurances Vida-estalvi) que va créixer per sobre del 73%, i en particular al segment individual, que va pujar un 78%.

Llegiu més:

Sura fortalece las finanzas de RSA Seguros México con su compra y reduce volatilidad: Moody's

Axa Seguros ve al mercado mexicano como estratégico en su plan de expansión

contador