• L'objectiu dels treballs descrits és la ratificació de la legalitat de les actuacions dutes a terme
  • La negociació de les accions de la companyia està suspesa des del 13 de setembre passat
urbascb

Urbas Grup Financer s'ha encarregat ja l'informe d'auditoria i les valoracions d'actius necessàries, la finalització del qual està prevista en el termini màxim de vuit setmanes, després del requeriment de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) per valorar l'aixecament de la suspensió de la seva cotització.

  • 0,00€
  • 4,88%

"L'objectiu dels treballs descrits és la ratificació de la legalitat de les actuacions dutes a terme pel consell d'administració, així com dels estats financers de la companyia i l'eliminació dels dubtes sobre la valoració dels actius que s'han posat de manifest", ha assenyalat aquest dimecres la companyia a la CNMV.

Per això, el consell d'administració ha reiterat el seu missatge de tranquil·litat i confiança tant als seus inversors com a tots els interessats.

La negociació de les accions de la companyia està suspesa des del passat 13 de setembre, després d'haver rebut el supervisor un escrit de l'Audiència Nacional en què s'informava d'una investigació a la companyia i al seu president per una querella de la Fiscalia Anticorrupció que apuntava a un "presumpte delicte d'estafa".

Urbas Grup Financer ha manifestat la seva "disconformitat" amb el procés judicial obert contra la companyia i ha defensat la legalitat de l'ampliació de capital realitzada el 2015 per la qual es la investigació.

Concretament, la investigació es realitza sobre una ampliació de capital social acordada per la junta general de la companyia al juliol de 2015, les accions encara no han sortit a cotització. Es tracta de 30.759.000 de títols ordinaris, de 0,01 euros de valor nominal, per un import total de 307.590.000 d'euros, amb una prima d'emissió total de 76 milions d'euros.

Així, l'import total de l'emissió va ser de 384 milions d'euros, mitjançant aportació no dinerària del 100% del capital social de la companyia Aldira Inversions Immobiliàries. Més de dos anys després, aquestes accions encara estan pendents d'admissió a cotització.

Noticias relacionadas

contador