urbas pisos

Urbas s'ha anotat unes plusvàlues latents de 153.600.000 d'euros després de la compra de les constructores Ecisa, Joca i Nalmar Real Estate, a més dels dos solars situats a l'Albufereta (Alacant) i el 70% de Construccions Urrutia.

  • 0,00€
  • 0,00%

Així ho ha informat la mateixa companyia aquest dimarts a través d'un fet rellevant enviat a la CNMV. En aquest, el consell d'administració d'Urbas considera aquestes operacions com a "beneficioses" per al grup.

Tot això, segons assenyala la companyia, posa en valor les actuacions realitzades durant els últims mesos i recentment anunciades al mercat, que són "molt importants" per al creixement i expansió de la companyia, que espera poder transmetre pròximament nova informació al mercat sobre altres operacions en cartera.

Aquestes operacions estan pendents de la ratificació per part de la junta general de la companyia, que se celebrarà el proper 6 d'agost a primera convocatòria, o a l'endemà si escau en segona, de l'ampliació de capital mitjançant compensació de crèdits que servirà per la capitalització, entre d'altres, dels deutes generats.

El valor total dels actius del grup a 30 de juny d'aquest any puja a 966.300.000 d'euros, incloent-hi plusvàlues latents per valor de 338 milions d'euros, mentre que el passiu financer del grup se situa en 104 milions d'euros, això, tenint en compte tot el perímetre del grup incloent-hi les noves societats adquirides.

Pel que fa a l'operació de finançament, la companyia ha destacat la reducció del deute financer des dels més de 185 milions d'euros el 31 de desembre de 2020 fins a una quantitat de 56,5 milions d'euros al perímetre Urbas i Aldira, al mateix temps que ha subratllat que aquest deute queda totalment regularitzat i estructurat.

Així mateix s'han aconseguit estalvis per Urbas per un import aproximat de 76,5 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador