ferrovial delpino

RBC ha revisat aquest dilluns el preu objectiu de Ferrovial, que incrementa fins a 24 euros des dels 23 euros previs. Alhora, que reiterat el seu consell de sobreponderar.

  • 28,92€
  • 0,28%

Apunta RBC que als inversors els agrada l'exposició de Ferrovial a Amèrica del Nord, però desconfien del calendari de la 407ETR per iniciar els augments de tarifes, cosa que RBC estima per al 2025. Tampoc convenç la inversió en JFK i el risc de capex, amb poca visió sobre les perspectives de beneficis abans de l'obertura el 2026. "I qüestionem les expectatives de trànsit/tarifes de la terminal nord-americana".

Amb tot, RBC ha rebaixat les seves estimacions d'EBITDA per al 2023-25 en un 5% de mitjana (a causa sobretot del tipus de canvi, ja que l'USD/CAD s'ha depreciat un 10% enfront de l'EUR des de l'última actualització).

"Les nostres previsions estan de mitjana un 2% per sota de les de Refinitiv", afegeix RBC.

I mentre que RBC n'eleva el preu objectiu, JP Morgan ha anunciat aquest dilluns una retallada del seu valor teòric sobre Ferrovial fins a 28 euros des dels 29 euros previs. A més, ha reiterat el consell de neutral sobre la constructora.

Ferrovial cotitza actualment als 26,65 euros.

Noticias relacionadas

contador