ep vivienda alquiler se alquila se vende casa piso compraventa hipoteca
EUROPA PRESS

La sentència és contundent. Un jutge ha anul·lat la venda de gairebé 3.000 habitatges públics a la gestora immobiliària, Azora, segons informa 'Cadena Ser'. El Jutjat contenciós-administratiu número 29 ha decidit estimar la demanda que va presentar una veïna de Navalcarnero, tombant l'acord assolit el 2013 amb el govern regional madrileny per 200 milions d'euros.

La sentència és el resultat de la demanda interposada per una dona, que va accedir el 2007 a residir en un habitatge de protecció oficial de l'Ivima a la localitat de Navalcarnero, temptada per la reducció del 90% del lloguer.

El fons de Goldman Sachs va arribar a un acord amb el govern regional madrileny el 2013

No obstant això, les condicions no van trigar a empitjorar-se després de la seva venda el 2013, per part del govern regional, a Azora Gestions.

La sentència del magistrat és encara pot recórrer. En ella, hi qüestiona el full de ruta del govern madrileny "sense que s'expliqui ni justifiqui aquesta afirmació amb cap tipus d'informe o anàlisis complementàries de caràcter tècnic, econòmic, financer i legal".

Concretament, el magistrat posa el focus d'atenció sobre l'alienació duta a terme per l'executiu d'Ignacio González el 2013, amb la declaració d'innecessarietat de les 32 promocions d'habitatge públic buscant així aplanar la venda.

UNA SORTIDA A BORSA ACCIDENTADA

La gestora immobiliària Azora va anunciar l'11 de maig que retardava el seu debut borsari, per les "incerteses" sobre l'OPA de Blackstone sobre Hispània. Unes incerteses que, tot i això, ja havia contemplat al seu fullet de sortida a borsa.

En concret, Azora, que actualment s'encarrega de la gestió de la SOCIMI, al·lega que posposa la seva sortida a borsa pel "potencial impacte al pla de negoci previst per Azora i, per tant, en el procés de col·locació" del futur de Hispània.

Aquest "potencial impacte" es refereix a si la companyia seguiria gestionant Hispània en cas de triomfar l'OPA de Blackstone. Però la pròpia Azora, al seu fullet d'Oferta Pública de Subscripció (OPS), ja el passat 25 d'abril, contemplava el cas que el contracte acabés de forma anticipada.

Noticias relacionadas

contador