ubercoptero
uber
68,96$
  • -0,36$
  • -0,51%

Uber iniciarà el seu servei de taxi aeri, els anomenats "ubercòpters", a partir del proper 9 de juliol. El viatge mitjana tindrà un preu d'entre 200 i 225 dòlars i els helicòpters comptaran amb una capacitat màxima per a cinc viatgers i dos pilots.

Es tracta d'un servei que operarà Uber Copter, sota el paraigua d'Uber Elevate, per als membres que hagin obtingut l'estatus de platí i diamant, segons ha avançat The New York Times.

Els viatges tindran un preu dinàmic que canviarà segons la demanda, segons Nikhil Goel, d'Uber Elevate. Mentrestant, el servei d'helicòpter tindrà una ruta predeterminada que anirà entre una ubicació pròxima al ferri de Staten Island, al baix Manhattan, a l'aeroport JFK, amb un temps de vol d'aproximadament vuit minuts.

Els viatges tindran un preu dinàmic que canviarà segons la demanda i una ruta per defecte

"Aquest és un viatge que molts viatgers fan al dia, i veiem l'oportunitat d'estalviar-los una gran quantitat de temps", ha dir Eric Allison, cap d'Uber Elevate.

Actualment, aquest viatge en automòbil pot durar almenys una hora, i en hora punta pot durar més de dues hores. Uber Copter es compromet a reduir el temps total de viatge, incloent-hi el transport terrestre, en tan sols 30 minuts.

"El nostre pla és estendre Uber Copter a més clients d'Uber i a altres ciutats, però volem fer-ho bé", ha dit Allison al The Times. "L'objectiu principal d'aquesta empresa inicial és comprendre les operacions darrere dels vehicles aeris".

Noticias relacionadas

contador