uber-a-suivre-a-wall-street

Uber s'ha quedat sense llicència per operar a Londres per segona vegada en poc més de dos anys. La decisió ha estat adoptada pel regulador en haver posat en risc la seguretat dels passatgers a causa que la seva aplicació no és "adequada". La companyia té 21 dies per apel·lar, cosa que ha assegurat que farà. Les seves accions cauen al parquet una mica més d'un 1%, i ha frenat la caiguda (6%) que s'ha registrat abans de l'obertura de mercat.

En concret, els problemes de seguretat es refereixen al fet que el canvi en els sistemes d'Uber van permetre als conductors no autoritzats pujar les seves fotos als comptes d'altres conductors, cosa que va suposar que podien recollir passatgers com si fossin el conductor reservat. Això ha arribat a afectar almenys 14.000 viatges.

"És inacceptable que Uber hagi permès que els passatgers pugin als cotxes amb conductors potencialment sense llicència i sense assegurança", ha dit la directora de Llicències, Regulació i Càrrega a Transport for London (TfL), Helen Chapman.

La companyia amb seu a Silicon Valley té 21 dies per apel·lar la decisió. Un període durant el qual pot continuar operant, el que probablement inclogui accions judicials.

Noticias relacionadas

contador