ep centro medico que turner acs construira en estados unidos
TURNER

Turner, filial d'ACS als Estats Units, ha adquirit un contracte valorat en 840 milions de dòlars, els quals es tradueixen en uns 715 milions d'euros, per aixecar un centre mèdic destinat als veterans de guerra a la ciutat de Louisville (Kentucky).

ACS

  • 39,48€
  • 0,10%

La constructora ha resultat adjudicatària d'aquest projecte juntament amb Walsh Construction, amb la qual s'ha aliat sota la fórmula d'aliança d'empreses i amb la qual ha previst tenir a punt el complex el 2025, segons ha informat en un comunicat.

El centre mèdic, que substituirà un altre edifici anterior ubicat a la mateixa ciutat, tindrà disponibles 104 llits distribuïts al llarg de 84.500 metres quadrats i inclourà aparcament i una unitat d'instal·lacions, així com voreres i carrers.

Les noves instal·lacions integraran tecnologies mèdiques destinades específicament a la cura dels militars veterans i comptarà amb una divisió exclusiva per a les dones veteranes.

Aquest any, Turner ha guanyat dos grans contractes als Estats Units, el primer, de 320 milions d'euros, per construir un nou hospital a la capital, Washington D.C.; el segon, per aixecar un nou edifici a la Universitat de Califòrnia a Berkeley, que ja ha obtingut un finançament almenys de 327 milions de dòlars, és a dir al voltant de 276 milions d'euros.

contador