aldi robot cocina
ALDI

El robot de cuina MultiCooker Touch de Masterpro, la versió 'baix cost' de la Thermomix, torna als supermercats d'Aldi. La companyia tornarà a posar a la venda aquest aclamat producte per temps limitat a tots els seus establiments a Espanya per 279 euros. Estaran disponibles a partir de dissabte 1 d'octubre.

El robot de cuina està equipat amb una tecnologia innovadora i inclou una pantalla de cinc polzades de color amb indicació de receptes pas a pas. Compta amb una interfície intuïtiva que permet preparar tot tipus de plats i aliments de forma senzilla gràcies als seus 12 nivells de velocitat i la bàscula integrada al got.

A més, aquest nou robot permet substituir els utensilis que s'amunteguen a les nostres cuines ja que pot batre, picar, remoure, amassar, barrejar, muntar, moldre, cuinar a cocció lenta, llescar i triturar, cuinar al vapor, pesar els aliments i regular el temps amb temporitzador. El robot s'adapta a totes les condicions del cuinat i la temperatura pot variar entre els 37 i 120 graus.

Té una potència de cocció de 1.000 W i una potència del motor de 600 W, per la qual cosa hi ha un ampli ventall de possibilitats a la cuina. El pack que estarà a la venda aquest dissabte als supermercats d'Aldi inclou 10 accessoris com una vaporeta a dos nivells, una espàtula de mà, fulles d'alta resistència, un got d'acer inoxidable i una bàscula integrada per dominar qualsevol recepta. Tots els accessoris menys el got es poden introduir al rentaplats per a més comoditat.

Gràcies a la connexió Wifi integrada, els usuaris poden accedir a més de 350 receptes del Cook&Chef Institute, que es van actualitzant en funció de les novetats. Aquestes receptes també estan disponibles a l'APP MASTERPRO CLUB, on es poden interactuar, trobar consells o fer llistes de la compra.

Noticias relacionadas

contador