ep tomas alfaro nuevo consejero delegadoaegon espana
AEGON

Tomás Alfaro ha estat nomenat nou conseller delegat d'Aegon a Espanya, càrrec que assumirà a partir de l'1 de juliol a substitució de Jaume Kirkpatrick, que després de set anys liderant la companyia emprendrà nous reptes professionals. Així ho ha anunciat l'asseguradora.

  • 4,59€
  • -1,06%

Alfaro és metge de formació i MBA per la Universitat de Harvard. Després del seu pas per les consultores McKinsey i N+1, va entrar a Aegon el 2008 com a responsable de Bancassegurances, on va ser nomenat anys després director de Negoci, divisió que agrupa Canal Directe, Assessor, Agencial, Mediador i Bancassegurances.

Després de la marxa del seu anterior CEO, Jaume Kirkpatrick, a Mutua Madrileña

"És un honor comptar amb la confiança de Grup Aegon per continuar amb el repte de seguir creixent al mercat espanyol i consolidar Aegon com una de les companyies de referència en salut, vida i estalvi. També és un privilegi haver comptat amb el suport de Jaume Kirkpatrick tots aquests anys", ha afirmat el nou conseller delegat.

L'asseguradora holandesa substitueix així el seu anterior conseller delegat, Kirkpatrick, després del seu fitxatge per Mutua Madrileña com a director general adjunt de Transformació. El seu objectiu allà serà ajudar el grup en el seu procés de digitalització.

"La innovació i la diversificació seran valors i objectius clau per encarar aquesta nova era. I també ho seran per poder fer front als nous operadors que ja comencen a competir al nostre negoci", va afirmar Ignacio Garralda, en un discurs durant l'última assemblea anual de la companyia.

Noticias relacionadas

contador