• Tiffany & Co va augmentar un 2% les seves vendes entre febrer i juliol d'aquest any
  • Amb data de 31 de juliol de 2017, la companyia nord-americana comptava amb un total de 312 botigues a tot el món
tiffany   co reloj joyeria zurich pixabay
Pixabay

La cadena de joieries d'alta gamma Tiffany & Co ha obtingut un benefici net de 207,9 milions de dòlars (176.300.000 d'euros) durant els sis primers mesos del seu exercici fiscal, un 7,6% més que durant el període equivalent de l'any precedent, segons ha informat el grup.

  • 131,46$
  • 0,02%

Les vendes de Tiffany entre febrer i juliol van sumar 1.859,3 milions de dòlars (1.577,2 milions d'euros), fet que suposa facturar un 2% més que durant el mateix període de l'any anterior. Per àrees geogràfiques, la facturació de la cadena joiera va retrocedir un 1% als EUA i es va mantenir a Europa i Japó, mentre que va créixer un 5% a Àsia Pacífic.

Tiffany & Co. va augmentar un 2% les seves vendes entre febrer i juliol d'aquest any

Durant el segon trimestre de l'exercici, Tiffany va obtenir un benefici net de 115 milions de dòlars (97,5 milions d'euros), un 8,8% més que durant els tres mesos finalitzats al juliol d'un any abans, mentre la seva xifra de negoci va créixer un 3%, fins a 959.700.000 de dòlars (814 milions d'euros).

Amb data de 31 de juliol de 2017, la companyia nord-americana comptava amb un total de 312 botigues a tot el món, incloent-hi 124 als EUA; 85 a Àsia Pacífic; 54 al Japó; 44 a Europa i 5 a l’Unió dels Emirats Àrabs Units. En concret, Tiffany va obrir tres nous establiments durant el semestre i en va tancar quatre.

El conseller delegat interí de la companyia, Michael J. Kowalski, va dir que l'objectiu del grup és continuar impulsant el creixement de les vendes enfocant-se en la innovació dels dissenys de les seves joies, un major compromís amb els clients, així com amb "impactants" campanyes de màrqueting.

Finalment, va mostrar la seva satisfacció per la recent designació d'Alessandro Bogliolo com a nou conseller delegat, i ha assenyalat que sota el seu lideratge es veurà reforçat el "potencial" de la seva "extraordinària" marca.

Bogliolo assumirà el càrrec el proper 2 d'octubre, segons ha informat la multinacional el passat mes de juliol. Té 52 anys i és un veterà del sector després d'haver treballat durant 16 anys a Bulgari, on va desenvolupar els rols de director d'operacions i vicepresident executiu del negoci de joieria, rellotges i accessoris.

contador