ep exhibicioncoche model 3teslabarcelona
David Zorrakino - Europa Press - Archivo
172,26€
  • 5,24€
  • 3,14%

La companyia automobilística nord-americana Tesla ha anunciat que la venda dels seus models es concentrarà exclusivament al canal en línia. L'empresa ha iniciat la venda del Model 3 amb un preu de 35.000 dòlars (30.700 euros) als Estats Units.

La versió estàndard compta amb una autonomia d'uns 354 quilòmetres i és capaç d'aconseguir una velocitat d'uns 210 kilòmetres per hora i d'accelerar de 0 a 60 milles (uns 96 quilòmetres) en 5,6 segons. Aquest vehicle comptarà amb una versió Standard Range Plus, amb 390 quilòmetres d'autonomia i que pot arribar a una velocitat màxima de 225 quilòmetres per hora. El preu d'aquesta variant en als Units se situa als 37.000 dòlars (32.500 euros).

"Per aconseguir aquests preus, mentre mantenim sostenibilitat financera, Tesla està canviant les vendes mundials exclusivament cap a la comercialització en línia", ha explicat la companyia, que ha ressaltat que el client pot comprar el seu cotxe a Amèrica del Nord per telèfon en "un minut", una capacitat que "aviat" s'estendrà a tot el món.

Els clients poden retornar el seu cotxe una setmana després d'haver-lo rebut o si no ha fet més de 1.600 quilòmetres

La companyia automobilística ha destacat que els clients poden retornar el seu cotxe una setmana després d'haver-lo rebut o si no ha fet més de 1.600 quilòmetres. "Gairebé literalment, pots comprar un Tesla, conduir centenars de milles (quilòmetres) en un viatge de cap de setmana amb els amics i després tornar-lo gratis", ha assegurat l'empresa.

Tesla ha explicat que el canvi cap a la comercialització dels seus vehicles a Internet, juntament amb la millora de les eficiències de costos, li permetrà reduir un 6% de mitjana els preus de tots els seus models, així com poder comercialitzar el Model 3 des de 35.000 dòlars abans del previst.

"Durant els propers mesos, tancarem moltes de les nostres botigues, quedarà un petit nombre en llocs d'elevat trànsit. L'important que han d'entendre els clients als Estats Units és que, amb les vendes en línia, qualsevol persona en qualsevol estat pot comprar un Tesla de forma ràpida i senzilla", ha assegurat l'empresa.

Així mateix, la companyia ha destacat que està augmentant la seva inversió en el seu sistema de servei i ha recordat que compta amb un servei de garantia disponible en qualsevol país en què està operant a l'actualitat.

Noticias relacionadas

contador