• Els títols van tancar el dimecrs per primera vegada per sota dels cinc euros
  • Ja ha perdut gairebé el 40% del seu valor des de la tornada a borsa

Les caigudes en borsa de Telepizza semblen no tenir fi. Des que l'empresa de menjar ràpid presentés els seus resultats semestrals a principis de setmana, les seves accions han tornat a caure per quart dia consecutiu. Després d'haver començat la sessió del dijous de manera estable, posteriorment els títols de la companyia cauen ja un 2,28% fins als 4,75 euros per acció, el seu mínim des que comencés a cotitzar a l'abril.

  • 4,70€
  • 0,00%

Després d'haver perdut la barrera dels 5 euros per títol dimecres passat, la companyia torna aquesta vegada a experimentar terreny negatiu. Des del dilluns, les accions de la cadena de restauració han perdut gairebé un 20%, tot això a causa d'una presentació de resultats del primer semestre de l'any que llançava unes pèrdues de 19,3 milions d'euros, enfront dels 900.000 euros del mateix període de 2015. De fet, aquest mateix dilluns, el preu de Telepizza es va desplomar un 9,28% en borsa en tan sol un dia.

No va anar molt millor l'endemà, ja que el dimarts aquests títols registraven un descens del 7,43%. A aquesta sèrie de descensos se li uneix l'experimentat dimecres passat, en el qual les accions de l'empresa van caure un 3,36% fins als 4,861 euros per títol, perdent per primera vegada aquest nivell de cinc euros des que comencés a cotitzar a l'abril.

GAIREBÉ UN 40% MENYS DES QUE VA TORNAR A BORSA

El passat 27 d'abril, Telepizza va tornar al parquet espanyol i va inaugurar a un preu de 7,75 euros per títol. Des de llavors, han caigut tres euros, és a dir, un 38,7%. El primer dia de la seva tornada a la borsa, l'empresa espanyola va caure prop del 20% en el que va ser el major desplom d'una empresa en mercat nacional en el seu primer dia de cotització.

contador