ep telepizza por whatsapp
TELEPIZZA

Telepizza ha anunciat aquest dijous el llançament del seu nou servei per fer comandes a domicili a través de WhatsApp. Esdevé així l'única del sector QSR a Espanya a oferir aquest servei.

La companyia de menjar a domicili ha explicat en una nota que els clients podran fer les comandes a través d'aquesta plataforma de forma ràpida, fàcil i segura mitjançant un missatge de text. Per això, hauran de guardar a les seves agendes el número de telèfon fix 912 760 000.

Un cop desat el telèfon com a contacte, els clients hauran d'obrir una conversa en aquesta xarxa social i seguir els passos que us indicarà Telepi–Bot, l'assistent virtual que, a través de determinades ordres, guiarà els clients de Telepizza en tot el procés de la comanda.

Amb aquest nou servei, que està disponible als a prop de 720 establiments que la marca té a Espanya, Telepizza "s'acosta encara més als seus clients i arriba on altres marques no ho fan", presumeix l'empresa a la nota. Els clients podran gaudir d'una àmplia oferta de pizzes i productes de la marca realitzant la comanda a través de WhatsApp, així com d'ofertes exclusives disponibles només per a les comandes realitzades a través de la xarxa social.

"El 1987 vam ser pioners a introduir el servei a domicili al nostre país i avui, 35 anys després, vam tornar a liderar el canvi i la innovació al sector amb la posada en marxa del servei de comandes a través de WhatsApp", ha dit Jesús Cubero, Chief Marketing Officer de Food Delivery Brands.

A més, ha afegit que "la nostra forma d'entendre el mercat es basa en la innovació, per això a Telepizza treballem de forma constant per ser on són els nostres clients, posant a la seva disposició totes les eines possibles per ser més eficaces, accessibles i donar resposta a les necessitats d'instantaneïtat que demanen els consumidors avui dia”.

La decisió de Telepizza arriba després que diversos estudis hagin revelat que WhatsApp s'ha convertit a la xarxa social amb més usuaris a Espanya i la favorita per al 97% dels joves espanyols entre 14 i 24 anys. Per això la companyia de menjar a domicili ha decidit afegir aquesta nova xarxa social com a nou canal de venda oferint més comoditat als seus clients a l'hora de fer les comandes.

De fet, Telepizza explica que els canals digitals estan guanyant cada vegada més importància a l'operativa i al contacte amb els clients. Tant que durant el 2021, les comandes realitzades a través dels canals digitals de la marca van créixer un 28,3% respecte al 2020 i un 100,7% respecte al 2019. Per això, la marca està immersa en un procés de digitalització que l'ha portat al llançament de la seva nova web i aplicació mòbil que, juntament amb el seu nou servei de comandes per WhatsApp, té com a objectiu millorar l'accessibilitat i l'experiència d'usuari.

contador