telefonica blackpills

Movistar ofereix des d'aquest dilluns a Espanya blackpills Movistar, una aplicació per a clients que inclou algunes de les millors sèries de blackpills per a mòbil amb capítols de 15-20 minuts de durada. D'aquesta manera, l'operadora és la primera que llança a Espanya aquesta forma de veure sèries gràcies a l'acord subscrit.

  • 4,21€
  • -0,99%

blackpills Movistar es troba a Google Play per als clients Movistar. Alguns títols dels quinze disponibles en aquesta primera fase són Virgin in Paris (basada en el best-seller internacional), Making a scene, amb James Franco, i Playground, creada per Luc Besson, entre d'altres. Previsiblement s'hi incorporaran dues mensuals. Funciona en tots els mòbils Android amb una subscripció mensual (2,99 euros, IVA inclòs).

Aquest llançament a Espanya a través de l'app és el primer que fa Movistar, tot i que s'està estudiant la possibilitat d'oferir el servei a través de canals addicionals així com el seu llançament a altres mercats.

Tal com ha destacat Francisco Borja de Nicolau, director de Proposta de Valor No Convergent de Movistar, "amb aquest llançament apostem per un format de visionat de sèries d'acord amb les necessitats dels nostres clients. A més, hem volgut ser pioners al mercat espanyol de la mà de blackpills com a creadors d'aquest format que s'ha mostrat molt bons resultats en altres països".

Per la seva banda, Patrick Holzman, director general de blackpills, ha afirmat que "amb aquest acord completem el desplegament de la nostra plataforma a Europa, ja que tots els usuaris de Movistar tenen ara accés a sèries curtes internacionals premium doblades a l'espanyol directament als seus dispositius mòbils".

Noticias relacionadas

contador