ep archivo   el presidente de laliga javier tebas presenta el estudio sobre el consumo de futbol en
MEDIAPRO - Archivo

Telefónica podria estar a punt de tancar un acord amb la plataforma DAZN pel qual Movistar podria oferir tot el futbol nacional, en comptes de la meitat de les jornades al qual té dret a partir de la temporada 2022-2023, d'acord amb la darrera subhasta dels drets televisius de LaLiga des de 2022/23 a 2026/27.

  • 4,16€
  • -0,34%

L'acord implicaria intercanviar els partits que es van adjudicar a un preu de 280 milions d'euros per temporada, que suposaria per a Telefónica un desemborsament total d'uns 1.400 milions d'euros, segons informa El Confidencial.

El resultat de la subhasta del desembre passat implica que Telefónica retransmetrà un total de cinc partits per jornada més tres jornades completes; mentre que DAZN tindrà cinc trobades per jornada més.

UN ACORD SERIA POSITIU

"Valorem el potencial acord de manera positiva, ja que permetrà a Telefónica oferir tots els partits de LaLiga a un preu competitiu, atès que sumant el cost d'aquest nou acord (280 milions d'euros) al preu per temporada de la subhasta (520 milions d'euros), el cost total pujaria a 800 milions d'euros, un 7% inferior a l'anterior període”, indiquen els experts de Banc Sabadell.

Noticias relacionadas

contador