• Fusión Empresas inclou tres línies mòbils amb trucades ilimitades a fixes i mòbils i 2GB de navegació
Telefonica movistar mexico

Telefónica ha llançat una nova oferta de Movistar Fusión Empresas per a petites i mitges empreses (pimes) amb solucions en el núvol. Aquesta oferta consisteix en un "tot en un" que integra els millors serveis de veu i dades amb les solucions digitals basades en tecnologia "cloud" de major impacte en la productivitat de les empreses.

  • 4,16€
  • -0,34%

Segons explica l'operadora en un comunicat, aquesta oferta inclou fibra simètrica de 300Mbps i cobertura WiFi total perquè les pimes disposin de serveis "que fins ara estaven reservats a les grans empreses i que són imprescindibles per millorar les xifres de negoci i afrontar la transformació digital"..

Fusión Empresas inclou tres línies mòbils amb trucades ilimitades a fixes i mòbils i 2GB de navegació

"La connectivitat professional basada en fibra simètrica permet portar al núvol amb absoluta garantia tots els processos de negoci, sense inversions prèvies en els equipaments necessaris per dur a terme les activitats relacionades amb la implantació, el manteniment i l'actualització de la infraestructura de serveis informàtics", explica Telefónica.
En concret, Movistar Fusió Empresa ofereix una connexió única per a veu i dades de màxima fiabilitat, monitorizada en remot des de Telefònica per garantir el servei extrem a extrem, que ofereix les majors velocitats de pujada i descàrrega del mercat. A més, complementa l'equipament de l'oficina per oferir cobertura WiFi total.

TRES LÍNIES MÒBILS

A més de la fibra simètrica, la configuració inicial del servei Fusió Empreses inclou tres línies mòbils amb trucades il·limitades a fixos i mòbils i 2GB de navegació; tres llocs fixos amb trucades nacionals i telèfon IP inclosos; centraleta en el "núvol" de Movistar, així com l'assessorament, el manteniment i la instal·lació per una quota mensual de 159 euros (sense impostos inclosos).

"Amb aquesta oferta els clients podran créixer en funcionalitats, afegir tantes línies mòbils i línies fixes com necessitin, així com aplicacions digitals per millorar la seva productivitat, ajudar-los a treballar en mobilitat i fer realitat la col·laboració eficient que requereix l'economia digital", explica la companyia.

Telefónica remarca que les pimes espanyoles saben que la tecnologia millora el seu negoci, i així ho reconeixen nou de cada deu empresaris, encara que només dos de cada deu han decidit implementar solucions en el núvol.

A més, agrega que més de la meitat dels petits negocis reconeixen estar poc preparats per adaptar les seves relacions amb clients, els seus processos de negoci i als seus empleats a les exigències del nou consumidor digital. "Incorporar la tecnologia a les petites empreses és imperatiu, doncs només les empreses que recorren el camí de la transformació digital sobreviuen" incideix.

contador