ep archivo   instalacion de tecnicas reunidas 20230123083103
TÉCNICAS REUNIDAS - Archivo

Técnicas Reunidas ha aconseguit un contracte per fer l'enginyeria d'un complex de producció d'amoníac, urea, àcid nítric i nitrat d'amoni propietat de Kazazot, l'empresa líder del sector de fertilitzants de Kazakhstan.

  • 9,23€
  • 1,82%

Amb una inversió total prevista d'uns 1.000 milions de dòlars, la planta estarà ubicada a la localitat d'Aktau, capital de la província de Mangystau, al sud-oest del país, segons ha informat la companyia aquest dilluns.

Técnicas Reunidas realitzarà inicialment l'enginyeria de la instal·lació d'acord amb un contracte del tipus FEED OBE (front-end egnineering design/open book estimation) l'execució del qual requerirà al voltant de 200.000 hores de treball. Aquestes activitats seran desenvolupades per l'empresa a la seva seu de Madrid i s'estima que finalitzaran aquest any.

Un cop conclosos aquests treballs i obtingut el finançament corresponent, Técnicas Reunidas realitzarà l'execució completa del projecte i durà a terme l'enginyeria, compra d'equips i materials i construcció de la planta a través d'un contracte EPC.

Així, el contracte inicial FEED OBE, per 16,75 milions d'euros, serà seguit per acabar un contracte EPC per a la construcció total de la instal·lació, l'import del qual ascendirà, com abans s'ha assenyalat, a uns 1.000 milions de dòlars.

Aquesta planta mundial tindrà una capacitat anual de producció de 660.000 tones d'amoníac, 577.500 tones d'urea, 395.000 tones d'àcid nítric i 500.000 tones de nitrat d'amoni. Això la convertirà en la major instal·lació de producció combinada de fertilitzants del Kazakhstan.

Noticias relacionadas

contador