siemens-gamesa

Siemens Gamesa puja un 2% aquest divendres. La cotitzada de l'Ibex 35 ha estat una de les protagonistes de l'últim informe de Deutshe Bank. L'entitat germànica li reitera el seu consell de 'neutral' i un preu objectiu de 16 euros, per sota dels 18,1 euros a què cotitza. Malgrat això, aprecia "vents de canvi" en ella i li veu atractiu a llarg termini.

"Malgrat els desafiaments actuals, les seves perspectives a llarg termini continuen sent atractives", reconeix concretament el banc alemany.

"Sota el mandat del seu nou conseller delegat, Andreas Nauen, anticipem que es giri la truita per al seu negoci 'onshore' que, combinat amb un sòlid creixement a l'apartat 'offshore' i serveis, haurien de permetre al grup aconseguir els seus objectius", postil·la Deutsche.

Des d'un aspecte tècnic, l'analista de Bolsamanía, César Nuez, ha destacat recentment que Gamesa es troba entre els títols que han perforat resistències. "El valor ofereix el camí lliure per continuar amb les pujades fins al nivell dels 19 euros, preus que podria aconseguir aquestes pròximes setmanes", assevera.

Noticias relacionadas

contador