ep archivo   squirrel media acuerda con agile tv la distribucion de bom cine en su plataforma
SQUIRREL - Archivo

Squirrel Media ha fixat el seu augment de capital amb càrrec a aportacions dineràries i amb exclusió del dret de subscripció preferent en un import efectiu total de 10 milions d'euros, mitjançant l'emissió de 3,125 milions d'accions, representatives del 3,64% del capital social actual.

  • 1,53€
  • -1,95%

El preu d'emissió ha estat de 3,20 euros per acció, 0,50 euros dels quals corresponen a valor nominal i 2,70 euros a prima d'emissió. Aquest preu representa un descompte del 8,57% sobre el preu de cotització de tancament de l'acció d'Squirrel Media del dia d'ahir (3,50 euros per acció).

La finalitat principal d'aquest augment de capital és finançar “de manera òptima” el creixement inorgànic del grup Squirrel, que “actualment manté diverses operacions corporatives en estat avançat de negociació”; l'impuls de les activitats de distribució de continguts, incrementant la inversió en aquesta línia de negoci, dotar la divisió del negoci de “continguts” dels fons propis necessaris per a l'expansió al mercat anglosaxó, principalment, als Estats Units d'Amèrica i/o el Regne Unit, i dotar de més capital flotant (' free-float') a Squirrel Media amb l'objecte de continuar avançant en la millora de la liquiditat.

contador