• La plataforma de streaming va debutar a la Borsa de Nova York valorada en 26.400 milions de dòlars
spotify-fundadores
Spotify

Spotify no està per a balls. La plataforma sueca de música en streaming es desploma un 7% aquest dijous a Wall Street després d'incomplir les previsions dels analistes en els seus resultats del primer trimestre de 2018.

  • 306,01$
  • -3,00%

El gegant musical va retallar les seves pèrdues durant els tres primers mesos de l'any fins als 41 milions d'euros, enfront dels 139 registrats durant el mateix període de l'any anterior. Així mateix, els ingressos de la companyia van arribar als 100 milions d'euros, lluny dels 143 milions estimats pels analistes.

Els ingressos de la companyia van arribar als 100 milions d'euros, lluny dels 143 milions previstos pels analistes

Spotify va anunciar que havia arribat als 75 milions de subscriptors de pagament a la seva plataforma, als quals se sumen altres 99 milions d'usuaris mensuals amb compte gratuït.

De cara al segon trimestre de 2018, Spotify preveu que les subscripcions de pagament se situïn entre els 79 i els 83 milions, respecte a la previsió del consens que està als 81.790.000.

La plataforma de streaming es va estrenar en borsa valorada en 26.400 milions de dòlars, als 169 dòlars per acció, molt per sobre dels 132 dòlars fixats per la Borsa de Nova York com a preu de referència. Al preu màxim del seu debut al parquet, la companyia ha aconseguit una valoració de 30.500 milions de dòlars.

El conseller delegat de Spotify, Daniel Ek, ja va advertir abans de l'estrena directe de Spotify a través d'una carta que "hi haurà alts i baixos". "De vegades es té èxit, de vegades s'ensopega", va escriure. "El model tradicional per portar una companyia al públic no és bo per a nosaltres, per a nosaltres, sortir a borsa mai ha estat l'objectiu final", va afegir.

Noticias relacionadas

contador