meinrad-spenger-ceo-masmovil
MásMóvil
22,50€
  • 0,00€
  • 0,00%

MásMóvil es dispara al parquet. La companyia de telecomunicacions de baix cost s'ha assegurat un pacte global amb Orange per cobrir totes les seves necessitats futures de 5G. En exclusiva. O gairebé. El seu conseller delegat, Meinrad Spenger, ha descartat un acord similar entre l'operadora francesa i un dels seus principals competidors al mercat espanyol, Euskaltel.

"Per a això es necessiten dues coses: una relació de confiança i una infraestructura com la nostra", ha assegurat Spenger. El CEO de MásMóvil ha recalcat que "som difícils d'imitar", per la qual cosa veu complicat que es repeteixi una aliança d'aquest calat.

En què consisteix l'acord entre MásMóvil i Orange? No només proveirà la seva gama de 5G de cara al futur. També eleva "significativament" l'empremta amb cost eficient de fibra (FTTH) i genera estalvis de costos operatius anuals de 40 milions, tal com ha explicat l'operadora.

Entrant en més matisos, l'aliança permetrà als de MásMóvil estabilitzar els seus costos de negoci mòbil, millorar la xarxa de FTTH, donar-li una major visibilitat en capex, reduir el seu palanquejament financer i llançar un nou objectiu d'equity FCF per acció, el qual s'espera augmentar significativament durant els propers anys fins a aconseguir més de 2 euros per acció el 2021.

La companyia de telecomunicacions ha actualitzat més a l'alça les seves previsions per al període 2019-2021. Tenint en compte el moment actual que travessa la companyia i l'impacte d'aquest acord, MásMóvil ha augmentat la seva estimació d'EBITDA per a l'any 2019 a 465 milions, a 570-600 milions per al 2020 i al 670-700 milions per 2021.

Noticias relacionadas

contador