ep local de codere
CODERE - Archivo

S&P Global Ratings ha rebaixat la nota creditícia de Codere, de 'B-' a 'CCC+', dins del grau d'especulació, a conseqüència de l'augment del risc al fet que la companyia no pugui refinançar el seu deute en el context actual de crisi originat per l'expansió del coronavirus.

  • 0,09€
  • 0,00%

La firma de qualificació ja va rebaixar la nota del grup espanyol de joc a l'octubre de l'any passat per aquesta mateixa raó i a causa de les inconsistències detectades als seus comptes de certes filials sud-americanes. Ara la situació s'ha vist agreujada per l'impacte que la propagació del virus està tenint en l'economia.

Així, aquesta nova depreciació de la nota reflecteix una deterioració de la qualitat creditícia de Codere, derivat principalment dels seus venciments de deute pròxims d'aquí a uns 19 mesos, enmig d'un entorn de mercats de capital sense suport, immers en una crisi per l'epidèmia de coronavirus.

La companyia ja va anunciar que les seves vendes van decréixer un 14% a Itàlia, d'on procedeix el 25% de la seva facturació, els primers dies de quarantena, encara que aquesta dada és d'abans que el Govern italià prengués mesures més dràstiques.

S&P Global pronostica un impacte de 25 milions d'euros en el resultat brut d'explotació (Ebitda) del grup, respecte al pronòstic anterior, sobre els 217 milions reportats aquest últim any.

Noticias relacionadas

contador