ep uso afirma que las repercusiones de la huelga de handling de iberia no se veran tanto en los
Eduardo Parra - Europa Press

South Europe Ground Services (SOEGS) és el nom escollit per a la nova empresa (ja inscrita al Registre Mercantil de Madrid) que prestarà els serveis d'assistència en rampa per a Iberia, Iberia Express, Vueling i Level a tots els aeroports nacionals i el 'handling' de passatge també per a British Airways, Air Nostrum i Aer Lingus.

IAG

  • 2,07€
  • -0,53%

Segons ha explicat IAG en un comunicat, SOEGS podrà atendre terceres companyies als aeroports en què Iberia Airport Services ha obtingut llicència a la darrera licitació d'Aena.

"Aquesta empresa, amb capital 100% IAG i majoria d'Iberia, neix de l'acord aconseguit entre Iberia i els seus sindicats el 2 de febrer passat amb l'objectiu de garantir un futur sostenible i competitiu per al negoci del 'handling' i els seus treballadors", han explicat des de IAG.

La cotitzada ha detallat que aquesta nova empresa tindrà autonomia operativa i s'hi integraran els treblladors de l'actual Direcció d'Aeroports d'Iberia, que mantindran les condicions del Conveni d'Iberia i conservaran tots els seus drets.

Miguel Ángel Gimeno, actual director d'Operacions Terra a Vueling, serà el nou CEO de South Europe Ground Services. Gimeno té una àmplia experiència en la gestió aeroportuària. És enginyer industrial per la Universitat de Saragossa i MBA per IESE Business School i ha desenvolupat la major part de la seva carrera, durant els darrers 17 anys, a Vueling, on ha ocupat els càrrecs de director d'Operacions Terra, director de l'OCC i director de Tripulacions i Servei a bord.

Per al CEO de SOEGS, "assumir el lideratge d'aquesta nova empresa, dins del grup IAG, suposa tot un repte". "Estic convençut que, gràcies al nostre equip format amb els millors professionals, escriurem una pàgina d'èxit en el negoci del 'handling' a Espanya i treballarem incansablement per créixer a l'àmbit internacional", ha afegit Gimeno.

Noticias relacionadas

contador