1564568178 sony

Sony ha anunciat aquest dimecres la creació d'una unitat de cotxes elèctrics per obrir el negoci i explorar un mercat en ràpid creixement. La companyia ha presentat un model prototip al CES 2022, el cotxe elèctric Vision-S 02.

La companyia japonesa, més coneguda pels seus televisors i consoles de videojocs, crearà la filial Sony Mobility durant la primera meitat del 2022 per prendre posicions en aquest camp. Sony s'uneix a una sèrie d'empreses elèctriques i tecnològiques que han mostrat interès i desenvolupat els seus propis cotxes elèctrics durant els darrers temps.

Segons un comunicat de Sony, "la nova empresa tindrà com a objectiu fer el millor ús de les tecnologies d'IA i robòtica, ajudar a realitzar un món on tothom pugui viure en harmonia amb els robots diàriament, omplir d'emoció les persones i contribuir a la societat".

Kenichiro Yoshida, director general de Sony, ha declarat que el Vision-S 02 és una nova versió del primer prototip de la companyia que s'ha començat a provar a la carretera. Amb aquesta nova branca, el gegant de l'electrònica pretén explorar l'entrada al mercat dels vehicles elèctrics.

A nivell mundial, el sector dels vehicles elèctrics continua creixent. Als Estats Units només representa un 3% de les vendes actuals, però està atraient molt interès i inversió.

Les autoritats d'Àsia, Europa i els Estats Units planegen gastar milers de milions de dòlars per reforçar la xarxa d'estacions de càrrega i animar els particulars a abandonar els vehicles impulsats per combustibles fòssils.

contador