disney  buena2

Sky i Disney han anunciat aquest dimarts un nou acord de varis per a oferir el servei de Disney+ al Regne Unit i Irlanda. "Aquest és un gran començament de cara al que es convertirà en un altre any estel·lar per a Sky", ha dit el director executiu del grup, Jeremy Darroch.

"Hem construït una sòlida associació amb Disney durant tres dècades i ens complau que els nostres clients al Regne Unit i Irlanda puguin continuar gaudint del seu contingut de classe mundial, tot en un sol lloc, Sky Q". "Al 2020 llançarem nous canals i gèneres, començarem a construir Sky Studios Elstree i també tindrem nous i brillants continguts originals", ha afegit.

Per la seva banda, el president de Walt Disney Direct-to-Consumer & International, Kevin Mayer, ha afegit que estan "encantats que Sky estigui venent el servei Disney+ a través de la seva plataforma i, juntament amb els nostres altres socis de distribució, oferirà un abast excepcional al llançament".

Els clients podran veure grans espectacles nous com The Mandalorian i High School Musical; El musical, la sèrie; El món segons Jeff Goldblum, i més. Com que l'acord inclou la finestra de primer pagament per als títols del segle XX, els clients de Sky Cinema continuaran gaudint de l'accés als últims èxits de taquilla, com Le Mans '66 i Terminator: Dark Fate.

Noticias relacionadas

contador