ep aerogeneradorsiemens gamesa 20171128172701
SIEMENS GAMESA
18,05€
  • 0,00€
  • 0,00%

Siemens Gamesa Renewable Energy ha signat el seu primer contracte amb la companyia estatal xinesa State Power Investment Corporation (SPIC), una de les principals elèctriques del país, per al subministrament de sis aerogeneradors SG 3.4-132 amb una potència flexible de 3,65 MW.

Aquest acord suposa, a més, el desembarcament de la plataforma Siemens Gamesa 3.X a la Xina i es posarà en marxa l'agost de 2019. Siemens Gamesa també s'encarregarà de l'operació i manteniment de les turbines durant 5 anys, i oferirà una garantia de 6 a 20 anys dels principals components.

El parc, situat a Holingola, a la regió xinesa de Mongòlia Interior, forma part d'un projecte pilot per subministrar electricitat a una planta d'alumini d’SPIC, amb el qual s'espera maximitzar l'ús de recursos locals. S'espera recaptar més dades de rendiment del projecte eòlic per a un futur parc d’SPIC de 6 GW que s'establirà a Mongòlia Interior.

"Estem molt satisfets d'haver tancat aquest acord amb SPIC, un dels cinc majors productors d'energia de la Xina. Gràcies a la nostra escala i grandària global, diversificació i lideratge tecnològic, Siemens Gamesa compta amb el posicionament adequat per donar suport als nostres clients a maximitzar el poder de l'eòlica al major mercat del món", ha declarat Richard Paul Luijendijk, CEO Onshore d’SGRE a Àsia Pacífic.

Siemens Gamesa està present a la Xina des de fa 30 anys on ha instal·lat a prop de 5.200 MW.

Noticias relacionadas

contador