• Siemens Gamesa negocia amb Voltalia, EDP Renovaveis, Enel Green Power i Neoenergía
  • Kepler ha elevat un 3% la valoració de Vestas, fins a 566 corones daneses
ep energia eolica
EUROPA PRESS

Les accions de Siemens Gamesa pugen un 1,6% en borsa, fins a 12,02 euros, després que 'Bloomberg' hagi publicat que negocia contractes al Brasil per uns 500 milions d'euros. A més, també reben un lleuger impuls després que els analistes de Kepler hagin elevat un 3% la valoració d'un dels seus principals rivals, el grup danès Vestas.

  • 18,05€
  • 0,00%

Sobre els possibles contractes al Brasil, 'Bloomberg' assenyala que Siemens Gamesa aspira a subministrar turbines eòliques per al desenvolupament de parcs amb una potència conjunta de 700 megawatts (MW), fet que pot generar-li contractes valorats en 500 milions d'euros.

Les companyies amb les quals negocia són Voltalia, EDP Renovaveis, Enel Green Power i Neoenergía, la filial d'Iberdrola que al seu torn és el segon major accionista de Siemens Gamesa. Brasil va celebrar dues subhastes eòliques al mes de desembre per impulsar el desenvolupament de 1.450 MW. L'objectiu del país és desenvolupar 16 gigawatts (GW) eòlics fins a 2026.

Siemens Gamesa compta amb una important experiència al Brasil, ja que ha fabricat turbines eòliques per a una potència de 2,7 GW, dels 83 GW que s'ha instal·lat a nivell global. Recentment, l'empresa va guanyar un contracte per desenvolupar 262 MW a Egipte. Ha estat el major acord signat en la seva història a Egipte, on és líder del mercat amb més de 890 MW instal·lats fins a la data.

Per anàlisi tècnica, el valor compta amb una important resistència a "l'últim dels buits baixistes als 12 euros, i per sobre tenim la resistència que li confereix l'últim màxim decreixent, als 12,615 euros", explica José María Rodríguez, analista de 'Bolsamanía'.

Noticias relacionadas

contador