ep siemens gamesa suministrara 69 aerogeneradores con una capacidad de 759 mw a croswind en los
SIEMENS GAMESA RENEWABLE ENERGY / GURUTZ BEGOÑA

Siemens Gamesa es deixa un 4% aquest dilluns després d'anunciar divendres passat, a el tancament de mercat, que torna a entrar en pèrdues. Concretament, la utilitie ha registrat uns números vermells de 66 milions en el seu segon trimestre fiscal i ha reduït la seva previsió de vendes.

  • 18,05€
  • 0,00%

Això sí, les pèrdues de la companyia han caigut en un 60% respecte al mateix període de l'any 2020, any marcat per l'inici i auge de la pandèmia.

Siemens Gamesa ha augmentat més el seu deute durant el període principalment per un augment de capital circulant, vinculat amb els comptes a pagar, que tanca el seu primer semestre fiscal amb un valor de -1.639 milions, equivalent a un -17% sobre les vendes dels últims dotze mesos i per un augment dels passius per arrendament.

Aquests resultats van fer que el conseller delegat de la companyia, Andreas Nauen, assegurés que seguiran "treballant per millorar el seu acompliment", tot i que encara s'enfronta a un entorn complicat, "amb la Covid-19 impactant en alguns mercats i per l'augment del preu de les matèries primeres".

Noticias relacionadas

contador