• SAP va registrar durant el primer semestre un increment del 27,8% de les despeses relacionades amb la seva plantilla
sapcb

La companyia alemanya de programari per a empreses, SAP, no ha collit bons resultats. La companyia ha presentat aquest dijous els seus comptes, en què mostra que va obtenir un benefici net atribuït de 1.189 milions d'euros durant el primer semestre de l'any. Aquesta xifra representa un retrocés del 14,3% respecte a les dades collits durant el mateix període de 2016.

SAP

  • 174,00€
  • 2,23%
Els empleats de SAP es beneficien de condicions preferents en l'adquisició d'accions com a part de la seva retribució

La xifra de negoci de SAP entre gener i juny va arribar als 11.066.000 d'euros, un 11% més, amb un creixement del 13% dels ingressos per serveis i de l’11% en el negoci al núvol i de programari. A més, la multinacional alemanya va registrar durant el primer semestre un increment del 27,8% de les despeses relacionades amb la seva plantilla, els empleats es beneficien de condicions preferents en l'adquisició d'accions com a part de la seva retribució, mentre els costos de reestructuració de la empresa van pujar un 1.000%, fins als 242 milions.

Pel que fa als resultats trimestrals, durant el segon trimestre SAP va obtenir un benefici net atribuït de 668 milions d'euros, un 18,1% menys que un any abans, mentre la seva facturació va augmentar un 10,4%, fins a 5.782.000. "Esperem mantenir aquest impuls durant la segona meitat de l'any", ha dit Bill McDermott, conseller delegat de SAP, que durant el segon semestre llançarà un programa de recompra d'accions pròpies de fins a 500 milions d'euros.

contador