ep archivo   la banca privada de santander reconocida como la mejor en espana portugal mexico
EUROPA PRESS - Archivo

Amb motiu del Divendres negre i el Ciberdilluns, Banc Santander ha anunciat aquest divendres promocions en targetes, préstecs i rènting.

  • 4,87€
  • 0,23%

Del 21 al 28 de novembre, ambdós inclosos, les compres realitzades amb targeta de crèdit es podran ajornar tres mesos sense interessos ni comissions, amb l'opció 'Paga en 3', sempre que no s'hagi utilitzat aquesta opció durant els darrers 12 mesos.

A més, els clients que ho necessitin podran contractar un préstec sense comissió d'obertura, del 21 al 28 de novembre, tant a l'oficina com a través de l'app o web de l'entitat.

Per als clients més gamers, Banc Santander llança una oferta de rènting de PlayStation 5 amb dos comandaments, auriculars, el joc Gran Turisme 7 i una targeta de 50 euros de PlayStation Live per 28,59 euros al mes (IVA inclòs). La contractació es pot fer tant de forma en línia com a l'oficina.

Per als que necessitin un rènting, l'entitat posa a la seva disposició un Volkswagen T Roc, des del 16 de novembre fins a esgotar unitats, per 399 euros (IVA inclòs) amb lliurament exprés en menys de 20 dies.

També, entre el 18 i el 30 de novembre, els clients que contractin una assegurança a través de l'app o la web del banc obtindran una bonificació. En contractar una assegurança de la llar, aconseguiran un xec de Click & Gift de 100 euros i si contracten una interlocutòria rebran un xec d'Amazon de 50 euros.

I per als clients més inversors, del 21 al 27 de novembre s'eliminaran totes les comissions de les operacions de renda fixa i compra de divisa a l'app i al web del banc.

Noticias relacionadas

contador