ep alfa romeo stelvio quadrifoglio 20210105101406
ALFA ROMEO - Archivo

Santander Consumer Finance i Stellantis Financial Services han començat a finançar conjuntament els vehicles de totes les marques del fabricant d'automòbils (Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Citroën, Dodge, DS, Fiat, Jeep, Lancia, Maserati, Opel, Peugeot i Ram) a vuit països europeus: Bèlgica, Espanya, França, Itàlia, Luxemburg, Països Baixos, Polònia i Portugal.

  • 4,82€
  • 0,21%
  • 21,07€
  • -1,38%

L'exitosa associació que les dues companyies van establir el 2014 ha evolucionat i Santander Consumer Finance i Stellantis Financial Services ja actuen, des del 3 d'abril, com a financera captiva en els negocis de crèdit, lísing financer i rènting per a particulars, amb exclusivitat en els dos primers, per a totes les marques del fabricant d'automòbils als mercats esmentats, segons ha explicat el banc espanyol en nota de premsa.

Aquest nou escenari permet a Santander Consumer Finance sumar un nombre rellevant de marques al seu negoci de finançament captiu i consolidar la seva posició com a principal soci financer de Stellantis per volum de crèdit. L'entitat financera espera assolir els 40.000 milions d'euros de cartera procedent de les marques de Stellantis el 2026, xifra que representaria un augment d'un 30% enfront del 2022.

José Luis de Mora, conseller delegat de Santander Consumer Finance, ha destacat que "després d'una col·laboració molt reeixida durant els darrers vuit anys, estem encantats d'haver reforçat el nostre acord amb Stellantis, cosa que ens permetrà estendre la nostra oferta de productes i serveis d'alta qualitat als distribuïdors i clients de totes les seves marques. Les noves operacions que acabem d'iniciar impulsaran clarament el nostre negoci i reforçaran la nostra posició de lideratge al sector del finançament d'automòbils”.

Les autoritats corresponents han autoritzat els nous termes de la col·laboració, sota els quals les dues companyies estan prestant els seus serveis als clients i distribuïdors als vuit països inclosos a l'acord.

Noticias relacionadas

contador