ep imagen de openbank
OPENBANK

Santander ha anunciat que llançarà una nova oferta digital als Estats Units sota la marca Openbank al segon semestre del 2024. Al voltant de les mateixes dates, també es posarà en marxa a Mèxic.

  • 4,80€
  • -0,16%

Amb aquest llançament, el grup utilitzarà íntegrament per primera vegada la seva "premiada i innovadora plataforma tecnològica al núvol" i permetrà accelerar l'execució de l'estratègia de creixement rendible al país nord-americà amb la captació de dipòsits per aportar liquiditat a la seva filial de finançament d'automòbils.

"Openbank és el banc digital més gran d'Europa per dipòsits i compta amb un dels millors índexs de vinculació i satisfacció de client. Volem seguir creixent als Estats Units, el mercat de serveis financers més gran del món, aprofitant la nostra tecnologia i les nostres capacitats globals per a oferir una experiència de client guanyadora", ha afirmat Ana Botín, presidenta de Banc Santander.

El golfista Jon Rahm, ambaixador global de Santander, i el seu equip lluiran la marca Openbank a la samarreta durant totes les competicions a partir del Masters d'Augusta (Estats Units).

"Rahm és una figura de l'esport mundial que va néixer a Espanya, viu als Estats Units i compta amb gran impacte global, especialment en alguns dels principals mercats del banc a Amèrica i Europa. El golfista ajudarà Santander i Openbank a augmentar la seva visibilitat a Amèrica del Nord, on Santander té una presència rellevant", ha detallat l'entitat.

Openbank opera amb una plataforma tecnològica dissenyada internament a Santander que proporciona al client una experiència excepcional de seguretat, comoditat i senzillesa a més de funcionalitat i disseny. A més, ofereix una experiència d'usuari intuïtiva amb preus de fintech i la confiança d'un banc global.

L'empresa dona servei a més de dos milions de clients a Europa (Espanya, Portugal, Alemanya i els Països Baixos) i compta amb 18.000 milions d'euros en dipòsits, “més que cap altre banc digital del continent”.

contador