• Diversos usuaris han informat de problemes durant la càrrega del dispositiu que fan que el telèfon tauleta es cremi
  • Oferirà als seus clients la possibilitat de canviar els terminals per un de nou
galaxy note 7

La companyia tecnològica Samsung ha anuciado que procedirà a cridar a revisió a tots els seus telèfons intel·ligent "taulèfons" Galaxy Note 7 després que diversos usuaris denunciessin que els seus dispositius s'havien cremat durant la càrrega. La companyia encara no ha explicat a què es deu l'error, però ha comunicat que interromprà la venda del dispositiu i que n'oferirà un de nou a tots els usuaris que tinguin problemes amb el seu.

Koh Dong-jin, director de la divisió de telefonia mòbil de l'empresa, ha estat l'encarregat de donar la cara davant la premsa i afrontar la situació. En tot moment Samsung assegura que farà front al reemplaçament dels terminals que tinguin problemes i ha explicat que suspendran la venda en alguns països per corregir la sentència. Encara que no han donat més detalls sobre perquè alguns dels Galaxy Note 7 s'incendien durant el temps de càrrega, la companyia sembla segura que podrà solucionar l'averia en el seu taulèfon estrella.

En la conferència de premsa Samsung ha intentat relativitzar el problema i el descriu com una cosa puntual ja que només hauria detectat 35 casos. Des que el passat 19 d'agost el dispositiu sortís a la venda molts han estat els casos que s'han popularitzat en les xarxes socials. Vídeos, com el que es mostra tot seguit, i fotografies circulen per Internet des de fa alguns dies.

'Samsung ha assegurat que està fent "una inspecció minuciosa" de la mà dels proveïdors que l'ajuden a fabricar el dispositiu. L'objectiu de la companyia és "identificar possibles bateries afectades en el mercat", tan aviat com es detecti l'error o la partida defectuosa podran posar-hi remei traient-la del mercat i procedint-ne al reemplaçament. La companyia explica la decisió de treure, de moment, tots els Galaxy Note 7 del mercat com "una mesura de seguretat" per als seus clients.

"Comprenem l'inconvenient que això pugui causar al mercat, però la decisió és per assegurar que Samsung continua oferint productes d'alta qualitat als nostres clients. Estem treballant estretament amb els nostres socis per assegurar que les substitucions es facin de la forma més convenient i eficient possible", així finalitza el comunicat que la companyia ha fet públic la jornada d'avui divendres.

contador