• El benefici net de la companyia durant el tercer trimestre ha arribat als 11.190 milions de won sud-coreans
Samsung Galaxy S mobile phone

El gegant de la tecnologia Samsung ha anunciat que el seu benefici net durant el tercer trimestre ha arribat als 11.190 milions de won sud-coreans (9.900 milions de dòlars) enfront dels 4.540 milions de won aconseguits un any abans. Les accions de Samsung van pujar aquest dimarts a les places asiàtiques un 1,9%. La companyia ha marcat un nou benefici rècord per segona vegada aquest any gràcies a la forta demanda dels seus components electrònics.

Samsung ha comunicat, a més, canvis radicals en la seva directiva i ha reemplaçat els seus caps de divisió i ha separat el paper del seu conseller delegat i de president per primera vegada. La companyia està vivint una crisi de lideratge després que el seu president fos acusat de suborn i condemnat a presó.

A més d'una reestructuració de personal, la companyia tecnològica ha anunciat que vol separar el paper de president i conseller delegat per primera vegada. Les dues funcions estaven en mans de Kwon On-hyun. El passat 13 d'octubre, quan Kwon On-hyun va anunciar que ho renunciaria va demanar també un nou començament per a l'empresa i va afirmar que Samsung té "dificultats per trobar noves àrees de creixement en aquest moment". Aquest dimarts, en un comunicat, la companyia ha descrit als nous caps designats com "idonis per accelerar el ritme de la innovació i atendre les demandes del món connectat".

DIVIDEND

El gegant tecnològic també ha comunicat que pagarà dividends per 26.000 milions de dòlars als accionistes durant els propers tres anys.

El fabricant de xips de memòria, telèfons intel·ligents i televisors va dir que duplicarà els dividends l'any que ve en 9,6 bilions de wons i els mantindrà en aquest nivell fins al 2020.

Noticias relacionadas

contador