ep samsung dev day 2018
SAMSUNG - Archivo

Samsung Electronics ha anticipat aquest dimecres que el benefici operatiu del quart trimestre probablement caurà a un ritme més suau que el previst pels analistes, cosa que indica que els preus dels xips de memòria han tocat fons i alimenta l'esperança de recuperació de la indústria.

L'anunci va fer pujar els títols de la companyia més d'un 2%. Samsung, el major fabricant de xips de memòria del món, ha vist caure els seus guanys des de finals de 2018 per la debilitat econòmica global, al mateix temps que l'augment dels inventaris va reduir els preus, posant fi a dos anys d'auge de la indústria.

No obstant això, la relaxació en la guerra comercial xinès-nordamericana està generant optimisme pel retorn de la demanda aquest any dels clients de servidors i els fabricants de telèfons intel·ligents de cinquena generació (5G). El mes passat, el rival nord-americà de Samsung, Micron Technology Inc, va pronosticar que la indústria es recuperarà el 2020.

Samsung va dir que espera reportar a finals d'aquest mes una caiguda del 34% en el benefici operatiu, fins a 7,1 bilions de won (6.040 milions de dòlars) per al quart trimestre que va acabar el 31 de desembre a comparació del mateix període de l'any anterior.

Noticias relacionadas

contador