sacyr portada nueva sede dos logo
3,39€
  • 0,04€
  • 1,07%

Aigües Municipals de Vitòria (AMVISA) ha adjudicat a Sacyr Aigua el servei de manteniment de la xarxa de sanejament i depuració de Vitòria durant un període de tres anys, ampliable a dos més, per un import d'11,4 milions d'euros, segons ha informat la companyia en un comunicat.

Amb aquest contracte, Sacyr Aigua donarà servei a una població superior a 250.000 habitants. Realitzarà la neteja i inspecció de la xarxa de sanejament, de més de 1.000 quilòmetres de longitud, els treballs de rehabilitació amb tecnologia de reparació sense obertura de rasa i la neteja de fosses sèptiques.

La companyia explica que, en línia amb el model mediambientalment sostenible de la ciutat i amb el compromís de Sacyr Aigua amb els ODS i les ciutats sostenibles, incorporarà equips zero emissions i ECO.

Sacyr Aigua realitza la gestió del cicle integral de l'aigua i opera i manté més de 13.000 kilómetres de xarxes d'abastament i més de 108.000 drens i embornals en sis països, amb els quals arriba a 10 milions d'habitants.

Noticias relacionadas

contador