ep manuel manrique sacyr
EUROPA PRESS - Archivo

Sacyr es dispara un 6% al Mercat Continu aquest divendres. La constructora reacciona així al parquet a un informe de Société Générale, que ha elevat la seva recomanació sobre les accions de la companyia de 'mantenir' a 'comprar'. La companyia francesa li atorga, a més, un preu objectiu de 3 euros per títol, és a dir, un potencial de revaloració del 20% des dels actuals nivells de cotització.

  • 3,33€
  • 0,66%

La constructora espanyola està sent també notícia per les informacions que asseguren que Demetrio Canceller reforçarà la seva posició a la companyia comprant-se un 5,5% addicional per arribar al 20% del capital de l'empresa. Una acció que seria la seva resposta al desig de Moreno Carretero de canviar els estatuts del grup.

L'entitat anuncia el seu suport a la constructora atorgant-li un potencial de revaloració del 20%

Els analistes de Banc Sabadell asseguren, però, que això és una "notícia sense impacte, considerant que les compres plantejades es farien en derivats, cosa que limitarà l'impacte en la cotització".

Des de 'Reuters' assenyalen, a més, que la pujada de Sacyr al parquet pot estar connectada amb una millora de les previsions de dividends. Aquest dijous, el president Manuel Manrique, assegurava que esperaven una rendibilitat per dividend anual que oscil·laria entre el 4% i el 5%.

El grup constructor va presentar, a més, resultats trimestrals aquest dijous. La companyia va tancar els tres primers mesos de 2018 guanyant un 11% més, impulsada per la seva cartera internacional. Així mateix, la seva xifra de negocis va arribar als 887 milions d'euros, un 13% més.

Les quatre divisions de la constructora van registrar millores en els seus resultats: Sacyr Infraestructures (+96%), Serveis (+10%), Concessions (+8%) i Industrial (+4%). Així mateix, la cartera d'ingressos futurs va tancar març a 41.179 milions d'euros, xifra que representa un augment del 0,4% respecte del tancament de 2017.

El deute financer del grup va tancar el mes de març als 3.557 milions d'euros, lleugerament per sobre dels 3.421 milions de final de 2017. El resultat financer entre gener i març es va situar als -46.000.000 d'euros, xifra similar a la que es va registrar el 2017.

Bankinter atorga també a la constructora una recomanació de 'comprar', amb un preu objectiu de 2,70 euros, respecte al 2,49 euros per acció actual. Els analistes de l'entitat financera destaquen els "bons resultats impulsats per la millora de marges i l'activitat internacional", especialment el creixement "dels ingressos en totes les àrees de negoci".

Noticias relacionadas

contador