ep archivo   sede de sacyr 20210607184003
SACYR - Archivo

Sacyr ha acordat la formalització de dues operacions de derivats sobre 10 milions d'accions amb dues entitats de crèdit, tal com ha informat mitjançant un comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 3,34€
  • 0,91%

La primera ha estat formalitzada aquest mateix divendres mitjançant la signatura de la corresponent confirmació i s'estructura en dos trams. El primer, sobre 2,5 milions de títols ordinaris de Sacyr consistents en un foward amb un preu de referència inicial de 2,19 euros ajustable en funció del preu final de l'execució amb data de venciment el 8 de maig del 2023.

El segon tram, de 2,5 milions d'accions ordinàries més, consisteix en un foward amb un preu de referència inicial de 2,19 euros ajustable en funció del preu final d'execució i amb data de venciment a 6 de maig de 2024.

Els dos són liquidables de manera física o per diferències, a elecció de Sacyr. Aquesta operació ha estat formalitzada bilateralment sense adquisició d'accions pròpies per part de la companyia. L'entitat de crèdit actua en aquesta operació en nom i per compte propi com a principal, de manera independent de l'empresa.

El comunicat finalitza anunciant que a curt termini Sacyr té intenció de tancar una altra operació de característiques similars pels 5 milions de títols restants.

contador