ep avionryanair 20181102152912
RYANAIR
17,52£
  • 0,00£
  • -1,95%

Ryanair ha establert noves condicions amb les quals compensarà als seus clients quan els vols pateixin retards o si una altra companyia opera el mateix vol a un preu inferior, a més de la possibilitat de rectificació de reserves en 48 hores sense penalització i tarifes planes per a clients freqüents.

La companyia va presentar aquesta setmana una sèrie de millores en el seu servei d'atenció al client que promet 'Més opcions, tarifes més econòmiques i millor servei' als seus 152 milions de clients.

Si els clients troben una aerolínia amb tarifes menors en tres hores després de comprar el seu bitllet, Ryanair els tornarà la diferència i un afegit de 5 euros per a altres vols al seu compte de My Ryanair.

A més, la companyia es compromet a mantenir la taxa de puntualitat dels seus vols en un 90% cada mes (excloent-ne els retards causats pel control de trànsit aeri). En cas contrari, oferirà un 5% de descompte en les tarifes aèries del mes següent.

El client tindrà dos dies per rectificar errors, canviar la reserva a un altre nom, afegir equipatge o modificar el seient, però no podrà canviar l'horari

Pel que fa a l'atenció al client es compromet a tramitar reclamacions EU261 en un màxim de 10 dies gràcies a un nou equip especialitzat, atenció disponible 24 hores 7 dies a la setmana, resposta en un termini de dos minuts.

A això se li afegeix un termini de 48 hores per fer canvis als bitllets ja comprats. Amb la nova política, el client tindrà dos dies per rectificar errors, canviar la reserva a un altre nom, afegir equipatge o modificar el seient, encara que no es podrà canviar l'horari del vol.

TARIFA PLANA PER A CLIENTS FREQÜENTS

L'altra mesura nova, i amb la qual es vol premiar la fidelitat del passatger freqüent, és la creació d'una espècie de tarifa plana en la qual, per 199 euros a l'any, es pot volar sempre amb seients gratuïts, accés ràpid al control de seguretat (fast-track) i embarcament prioritari.

Entre les millores digitals la companyia presenta un nou cercador de tarifes, entrades per a esdeveniments esportius, guies de viatge a mida i millores de l'aplicació mòbil.

Respecte a la seva aposta pel medi ambient, l'aerolínia irlandesa va anunciar que al mes d'abril rebrà el nou avió Max, un nou model d'avió més sostenible equipat amb interiors més moderns, més espai per a les cames i amb seients extra.

A més s'ha compromès a iniciar un programa de compensació de la petjada de carboni i l’eliminació total de plàstics en les seves operacions en cinc anys.

Noticias relacionadas

contador