• Segons el despatx, els recursos es poden presentar fins dijous
  • El bufet va habilitar una plataforma a la seva web mitjançant la qual els accionistes van poder sumar-se al recurs des de l’11 d'agost
cbpopular

El despatx Rúa Abogados presentarà aquest dijous, 17 d'agost, un tercer recurs contra la resolució de Popular, decidida per la Junta Única de Resolució (JUR) el passat 7 de juny, davant del Tribunal General de la Unió Europea (TGUE), òrgan integrat al Tribunal de Justícia de la UE (TJUE), a causa de l'elevat nombre de sol·licituds que ha rebut.

  • 4,75€
  • -0,11%

El bufet, que ja va presentar semblants recursos els passats 5 i 7 d'agost, ha analitzat el reglament del TGUE, que al seu article 60 estableix una pròrroga de deu dies per presentar un recurs "per raó de la distància", segons va explicar el soci-director de la companyia, Pablo Rúa. Així, els recursos es poden presentar fins aquest dijous, segons el despatx.

Els accionistes van poder sumar-se al recurs del bufet des de l'11 d'agost a través del seu web

La companyia va habilitar una plataforma a la seva web mitjançant la qual els accionistes van poder sumar-se al recurs des de l'11 d'agost fins al passat dimarts a les 23.59 hores.

"És la millor manera de tramitar l'elevat nombre de sol·licituds que tenim", ha assenyalat Rúa, en l'opinió del qual el despatx ha "redoblat esforços per no deixar cap afectat fora de la reclamació", tot i que "els terminis són breus".

Noticias relacionadas

contador