ep archivo   detalle de la fachada principal durante la visita a las nuevas instalaciones de rovi a
Álex Cámara - Europa Press - Archivo

Rovi ha anunciat aquest dijous el llançament d'un repte per desenvolupar solucions que millorin les tecnologies injectables d'alliberament sostingut de medicaments.

  • 83,65€
  • -1,59%

El repte LAI challenge cerca solucions innovadores en el camp de les tecnologies injectables d'alliberament sostingut de fàrmacs que puguin ajudar a resoldre desafiaments per millorar l'eficiència del sistema sanitari i l'ús racional de medicaments, potenciant l'eficàcia dels fàrmacs i l'adherència al tractament, ha explicat en un comunicat.

Ibon Gutierro Adúriz, com a director d'R+D de la companyia, posa de manifest que “Rovi és una empresa competitiva, que aposta per generar valor, ampliar el coneixement i buscar noves solucions terapèutiques innovadores, i sabem que la millor manera de fer-ho és treballant amb l'ecosistema innovador”.

El repte planteja la pregunta següent: “Com podríem millorar els tractaments mitjançant l'ús de tecnologies injectables d'alliberament sostingut de fàrmacs?” Amb aquest projecte, la farmacèutica obre una nova via de col·laboració amb els professionals del sector.

Noticias relacionadas

contador