vidrala680

Els analistes de Renta 4 han retallat de manera important la valoració de Vidrala fins a 69,10 euros per acció des dels anteriors 85 euros per títol, i han reiterat el consell de mantenir el valor en cartera.

  • 105,60€
  • 0,76%

"A l'empara de l'evolució dels esdeveniments, els resultats del primer trimestre seran extraordinàriament negatius, amb un impacte de la pujada dels costos que la companyia no ha estat capaç de compensar, malgrat l'evolució positiva de la demanda i la pujada de preus mitjans generalitzada, i implementada a partir de l'1 de gener”, argumenten aquests experts.

"Un increment de vendes al voltant del 15% durant el trimestre, estimem, tan sols ha compensat aproximadament la meitat de la pressió inflacionista experimentada en els costos, amb especial incidència en les despeses energètiques, que més que han duplicat el preu mitjà durant el trimestre", afegeixen.

"En base a l'encreuament de la situació", expliquen, han modificat les seves estimacions "per al conjunt de l'exercici en curs, així com per a anys posteriors, que reflecteixen una recuperació important, però sobre una base molt menor".

"Com a resultat", conclouen, "reduïm el nostre preu objectiu fins als 69,1 euros per acció des dels 85 euros i reiterem la nostra recomanació de mantenir, ja que els preus actuals de cotització ja reflecteixen la negativa evolució del negoci".

Durant les últimes setmanes, altres companyies com Sabadell i Berenberg també han retallat la valoració de Vidrala pel mateix motiu, encara que en els dos casos van reiterar el consell de comprar el valor.

Noticias relacionadas

contador