ep archivo - una mujer con mascarilla pasa junto al escaparate de la tienda zara de la calle
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Renta 4 reconeix que Inditex ha registrat una "recuperació més ràpida del previst". Al seu últim informe, l'analista de l'entitat de banca privada, Iván San Félix, aprofita per acompanyar aquesta concessió d'una bona pujada de preu objectiu (des dels 29,5 euros fins als 33 euros per acció), però recorda que segueix implicant-li "un potencial de revaloració reduït".

  • 28,63€
  • 0,35%

"Estarem pendents de l'evolució de les vendes per a possibles revisions", afegeixen des de Renta 4, reiterant a més la seva recomanació de 'mantenir' els títols de la tèxtil gallega.

San Félix apunta a continuació que "els resultats van superar previsions en les principals magnituds", i que Inditex ha protagonitzat un inici de segon trimestre especialment bo a l'apartat de vendes gràcies a la reobertura de botigues (98% actual vs 84% ​​al tancament del primer trimestre de 2021).

"Creiem que Inditex aconseguirà recuperar el nivell d'activitat previ a la pandèmia al 2022e, abans que en la nostra anterior previsió (2023/24E)", anticipa d'altra banda l'analista de Renta 4. "L'impuls de la vacunació, la major percepció dels consumidors a comprar per internet i el procés de digitalització ens fan estar més confiats després que els resultats i l'evolució durant el segon trimestre estigui sent tan favorable", postil·la.

L'entitat de banca privada finalitza el seu informe revisant la seva previsió de vendes 21/23e al voltant de +19%/+20%, de marge brut (+0,5/+0,9 pp) i d'Ebitda (+40% aproximadament durant els tres propers anys). "Creiem que Inditex està en millor disposició per recuperar el seu nivell d'activitat de 2019 abans del previst anteriorment", conclou.

Noticias relacionadas

contador