ep maquina papelera
ASPAPEL

La italiana Reno de Medici es va disparar divendres passat i segueix disparada aquest dilluns (+21%), amb un fort volum de negociació, després d'anunciar durant l'última jornada borsària de la setmana passada l'adquisició del 100% de Barcelona Cartonboard, el major productor de cartró d'Espanya.

  • 1,44€
  • 0,00%

Segons ha explicat la pròpia Reno de Medici, Barcelona Cartonboard és el setè major productor de taulers reciclats a Europa. La companyia espanyola va estar venuda pel fons de capital privat alemany Quantum Capital Partners. Segons la italiana, el consell d'administració ja va aprovar la transacció.

L'acord preliminar entre ambdues empreses se signarà a finals de juny, mentre que s'espera que l'operació es tanqui cap als finals d'any.

Barcelona Cartonboard produeix taulers reciclats i de fibra verge. La companyia es descriu com el productor líder de plaques GD i l'únic productor de plaques de GC a Espanya. La planta de l'empresa se situa a Castellbisbal, a Catalunya, té una capacitat de 180 000 tones i dona feina a unes 230 persones. L'any passat, Barcelona Cartonboard va registrar unes vendes netes de 122.300.000 d'euros i un benefici net d’1,4 milions.

Noticias relacionadas

contador