ep archivo   renfe mercancias
RENFE - Archivo

Renfe s'ha adherit com a aliat global al Global Mobility Call, l'esdeveniment mundial sobre mobilitat sostenible que tindrà lloc a Madrid del 14 al 16 de juny, segons ha informat aquest dilluns en un comunicat. Promogut pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, el congrés té per objectiu impulsar la recuperació econòmica i social en un moment clau després de la pandèmia, així com contribuir a la resiliència energètica actual i aprofitar les oportunitats d'inversió i desenvolupament sostenible que plantegen el Pacte Verd Europeu i els fons NextGenerationEU.

Durant el 2022, Renfe continuarà duent a terme actuacions de millora de l'accessibilitat i l'equipament de les estacions que gestiona als nuclis de Rodalies, i desenvoluparà la nova plataforma integral de mobilitat Renfe as a Service (RaaS), que permetrà al client planificar i reservar tots els serveis 'porta a porta' que necessiti per viatjar, des del seu origen al destí final, en un sol clic.

Renfe avança dia a dia en l'objectiu de la sostenibilitat i la digitalització, amb una prioritat clara per la captació de més viatgers per al mitjà de transport més respectuós amb el medi ambient, com és el ferrocarril, segons ha indicat al comunicat. "L'aprofitament de tots els recursos i les eines digitals ens han de permetre oferir cada dia un servei més eficient que respongui a les noves necessitats dels usuaris. A això se sumen accions com la gestió eficient de l'energia i la descarbonització, tant en serveis com en processos interns", ha assenyalat.

contador