ep reig jofre comenacomercialitzar remifentanilcoreasud
REIG JOFRE - Archivo

Reig Jofre ha fixat els termes del seu 'scrip dividend' o dividend flexible al Consell d'Administració celebrat aquest dimecres. Aquesta modalitat de pagament de dividend permet als accionistes rebre accions de la societat si així ho desitgen, encara que sense limitar la possibilitat de percebre en efectiu un import equivalent, podent ser la seva opció total o parcial.

  • 2,49€
  • -1,97%

TERMES

- Cada accionista rebrà un dret d'assignació gratuïta per cada acció de la societat de la qual sigui titular.

- Els drets d'assignació gratuïta s'assignaran als accionistes de la societat que es trobin legitimats com a tals als registres comptables de la Societat de Gestió dels Sistemes de Registre, Compensació i Liquidació de Valors, S.A.O. (Iberclear) a les 23.59 hores del dia de publicació de l'anunci de l'execució al Butlletí Oficial del Registre Mercantil (BORME) (previst per al dia 15 de setembre de 2020).

- Després de l'assignació dels drets, cada accionista haurà de donar instruccions a la seva entitat dipositària a fi de:

a. Canviar els drets per accions noves. En aquest cas, el nombre de drets d'assignació gratuïta per rebre una acció nova serà de 99.

b. Percebre efectiu mitjançant la venda dels drets a la societat, a un preu fixat. En aquest cas, el preu al qual la societat s'ha compromès a comprar als seus accionistes els drets d'assignació gratuïta ha quedat determinat en un import brut fix de 0,039 euros per dret, la qual cosa representa una rendibilitat de l'1%. Aquesta opció estarà vigent durant 13 dies naturals des de l'inici del termini de cotització dels drets d'assignació gratuïta.

c. Percebre efectiu mitjançant la venda dels drets en el mercat. En aquest sentit, el termini de negociació dels drets d'assignació gratuïta serà de 15 dies naturals que, de conformitat amb el calendari estimat previst, tindrà lloc del 16 al 30 de setembre de 2020.

d. Combinar totalment o parcialment les opcions anteriors.

- En cas de no donar instruccions sobre aquest tema, l'opció presa per defecte serà el bescanvi de drets d'assignació gratuïta per accions noves.

- L'import total en efectiu a distribuir per la societat ascendirà a un màxim de 2.966.435,82 euros, la qual cosa representa un 'pay-out' del 60% sobre el resultat 2019 consolidat. Aquest import estarà subjecte al nombre de drets d'assignació gratuïta que la societat recompri dels seus accionistes.

- El nombre màxim d'accions noves a emetre en l'execució de l'augment de capital mitjançant el qual s'instrumenta el dividend opcional en accions o efectiu ha quedat fixat en 768.307 accions, un increment del 1,01% del capital de la societat, per un import nominal total de 384.153,50 euros, amb càrrec a reserves. El nombre definitiu d'accions a emetre i la corresponent xifra en la qual s'augmenti definitivament el capital social dependrà del nombre de drets d'assignació gratuïta que finalment siguin objecte de conversió en accions.

- El pagament de l'efectiu a aquells accionistes que haguessin optat per rebre la totalitat o part del dividend en efectiu en virtut del compromís de compra es preveu inicialment per al dia 5 d'octubre de 2020.

- La data prevista per a l'inici de la contractació ordinària de les noves accions creades en virtut de l'augment de capital es preveu inicialment per al dia 21 d'octubre de 2020.

El Consell d'Administració de Reig Jofre ha designat a Banc de Sabadell entitat agent de l'emissió.

Noticias relacionadas

contador